• Nauja

Deeper Smart Sonar PRO+ 2

299,00 €
Su PVM

Patobulintas ir dar geresnis: trijų impulsų dažniai, aiškesni rodmenys, geresnis GPS veikimas, ilgiau veikianti baterija (iki 9 valandų, priklausomai nuo naudojimo) ir didesnis skenavimo gylis – iki 100 m.

 

Saugumo politika

 

Pristatymo informacija

 

Grąžinimo taisyklės

Greičiau aptik žuvų susibūrimo vietas skenuodamas vandenis plačiu 47° (100 kHz) spinduliu, konkrečiai vietai skenuoti pasirink vidutinio pločio 20° (240 kHz) spindulį, o ypač tikslią norimos žuvų rūšies informaciją gauk skenuodamas siauru 7° (675 kHz) spinduliu.

Gali kurti ežerų žemėlapius iš valties ar baidarės, nuo kranto, prieplaukos ar liepto. Tiesiog užmesk ir trauk, kad vandens telkinys būtų atvaizduotas žemėlapyje. Šie žemėlapiai automatiškai išsaugomi Fish Deeper™ ir pasiekiami bet kuriame įrenginyje.

Nepriekaištingai tiksliai skenuoja iki 100 m gylyje. Pats generuoja Wi-Fi signalą (nereikia mobiliųjų duomenų), kad prisijungtų prie išmaniojo įrenginio, todėl drąsiai užmesk iki 100 m atstumu ir žvejok ramia galva – ryšys visą laiką bus stabilus.

1 cm (skenuojant siauru spinduliu) ir 2,4 cm (skenuojant plačiu ar vidutiniu spinduliu) skiriamoji geba užtikrina, kad lengvai aptiksi konkrečias rūšis ir galėsi stebėti net smulkiausią jauką vertikaliai džigaujant.

1 Vienetas